Red Band is inherent verbonden aan pret. Dit komt niet alleen tot uiting in onze slogan: ‘Red Band als je voor pret bent’, maar ook in onze visie, waarin wij het belang van onbezorgd genieten dubbel onderstrepen. Wij zorgen daarom niet alleen met onze snoepjes voor de kleine genietmomentjes in het dagelijkse leven, maar brengen dit ook tot uiting door maatschappelijke initiatieven te ondersteunen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we met pret én een positieve houding in de maatschappij meer voor elkaar krijgen!

Bredase Singelloop: pret, sport en verbinding

Met Red Band ondersteunen wij graag diverse initiatieven van erkende autoriteiten op het gebied van voeding, gezondheid en beweging. Eén van de initiatieven die wij ondersteunen in de regionale maatschappij, is de Familieloop van de Bredase Singgelloop. De Singelloop is een jaarlijks event waar op 6 oktober 2019 alweer voor de 34ste keer duizenden mensen aan deelnemen. Tijdens het specifieke onderdeel, de Familieloop staat gezelligheid, verbinding en plezier met de gehele familie centraal. En dat past perfect bij Red Band. Voldoende bewegen is voor een gezonde levensstijl voor iedere familie erg belangrijk én met pret krijg je meer gedaan!

Minder suiker, net zoveel pret

Naast de welbekende Red Band Original snoepjes hebben wij bewust ook nog drie alternatieve pilaren in ons aanbod: 30% Minder Suiker, Suikervrij en Veggie. Met deze pilaren willen we een verantwoorde keuze bieden zodat iedereen kan genieten van een lekker snoepje. De 30% Minder Suiker winegums bevatten 30% minder suiker dan normale winegums en zijn bereid met echt fruitsap, waardoor ze van nature lekker zoet en fruitig smaken. Er worden enkel natuurlijke smaak- en/of kleurstoffen gebruikt en zijn gluten- en lactosevrij. De Suikervrije varianten zijn gezoet met Stevia extract, waardoor de zoete smaak behouden blijft. De Veggie producten zijn vrij van gelatine, gluten en lactose.