Redband

Assortiment

Assortiment

De snoepjes uit het assortiment van Red Band.

Ben je op zoek naar het fovoriete snoepje van Nederland? Dan zijn de Red Band Stazakken de snoepzakken voor jou. Enkel de lekkerste snoepjes in een zak, voor een heerlijk moment binnenshuis. Daarnaast eten ze ook nog eens lekker weg, waardoor er soms geen houden aan is!

Toppers zijn de allerbekendste en beste kwaliteit snoepjes zijn onze Toppers en die verdienen een eigen zak. Om eindeloos van te genieten.

DropFruit Duo′s zijn één van de meest populaire snoepjes van Nederland. Met recht een topper. Een heerlijke combinatie van snoep en drop voor de echte snoepliefhebber.

Wist je dat de winegum het snoepje is waar Red Band bekend mee is geworden en nog steeds tot de meest populaire snoepjes uit het Red Band assortiment behoort. De beste gums in allerlei kleuren en smaken.

Een nieuwe variant met heerlijk zachte schuimsnoepjes met bananen- en aardbeiensmaak. Dat is het fruitschuimpje. Een onweerstaanbare combinatie!

De Mixen van Red Band zijn zakken barstensvol verschillende snoepjes, in alle soorten, kleuren en smaken. Dat is zeker pret voor de hele familie, want altijd voor ieder wat wils. Probeer ze allemaal!

Snoepmix Original. Een originele mix van allerlei soorten snoep, van winegums tot zachtzoete dropjes tot vrolijke paddenstoelschuimpjes. Altijd voor ieder wat wils in de snoeppot!

Snoepmix Fantasy. Een vrolijke mix waar je fantasie tot leven komt, van lachende smileys tot vrolijke Engelse drop tot spannende colaflesjes.

Duo Winegums zijn steeds heel verrassende combinaties die zorgen voor een sensationele snoepervaring. Duo Winegums zijn eigenlijk twee Winegums in een. Nog meer verrassing, voor dubbele pret! Ervaar het zelf!

De Zoet Zuur Duo Winegums hebben een gezicht met twee kanten. Heel bijzonder! Net op het moment dat je denkt van een zuur snoepje te gaan genieten wordt 'ie zomaar zoet! Maar andersom gebeurt ook, dus zet je schrap! Probeer daar maar eens vanaf te blijven! Verras je tong met deze spannende snoepjes!

De Fruitig Zoet Duo Winegums hebben een gezicht met twee kanten. Heel bijzonder! De ene kant smaakt naar framboos en heeft een heerlijk stevige bite en de andere zachte kant kauwt lekker weg met telkens een andere fruitsmaak. Kan dit echt? Ja, het kan! Probeer ze maar eens en laat je verrassen door de wonderlijke sensatie!

Mix Match is een waar feest! Maar liefst drie soorten Duo Winegums zijn in deze zak verzameld en ze hebben allemaal een gezicht met twee kanten. In een snoepje vind je twee fruitsmaken, in de ander zoet en zuur bij elkaar en de volgende is een drop en fruitige combinatie! Probeer ze dus allemaal en laat je verrassen door de maximale variatie!

Red Band Truly is een serie snoepjes met 30 procent minder suiker, met fruitsap en met natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Zo kun je zorgeloos genieten van lekker snoep.

Als je echt een keer lekker fruitig wilt snoepen dan moet je deze Berries Fruitgums zeker proeven. Ze zijn heerlijk sappig en bereid met geweldige bosvruchten. Stuk voor stuk een verrassing. Met 30 procent minder suiker, echt fruitsap en natuurlijke smaken en kleuren. En ze zijn helemaal van jou!

Kids Verpakkingen zijn dé snoepjes voor de kinderen in het gezin. Door de vrolijke kleuren en speelse vormen in combinatie met een heerlijke zoete smaak zijn deze snoepjes ideaal voor kinderfeestjes en schoolreisjes. Ook heerlijk als kleine verwenning uit school, tijdens het computeren en/of huiswerk maken. Bij deze producten is er extra aandacht aan zowel het snoep alsook de verpakking gegeven om de kinderen creatief uit te dagen.

Voor de allerkleinsten is er Uitdeel, een 'eigen' speelse, feestelijke verpakking voor speciale momenten. Zo weet je als moeder precies hoeveel kleine snoepjes je geeft, een prettig idee. Voor je kind een heerlijke traktatie met bovendien leuke spelletjes op de achterkant van de doosjes.

Schatkistjes zijn kleine, zachte en gesuikerde winegumsnoepjes. Voor de kinderen die dol zijn op avontuur. Stel je eigen landkaart samen en vind de schat.

Toverdoosjes zijn kleine, zachte en gesuikerde dropjes. Voor kinderen die gek zijn op de sprookjeswereld. Verzamel alle karakters en beleef een eigen avontuur in het Toverkasteel.

Spetter Pret zijn kleine harde snoepjes. Voor kinderen die gek zijn op het Dolfinarium en de dieren die daar wonen: Spetter de dolfijn, Igor de walrus, Olympia de zeeleeuw, Drip de zeehond en Stip de rog. Van de lege doosjes maak je drie vrolijke Spetter Pret puzzels.

Mixed Funrolls zijn kleine harde snoepjes met een lachend gezichtje om een heel vrolijk gevoel van te krijgen. In een handig klein rolletje.

Kids Groot zijn grote stukken snoep voor in de snoeppot waar jong en oud van kan genieten. Extra groot, dus extra pret!

Pret Mix! Een superlekkere mix met grote stukken snoep en drop: een feest van herkenning en pret!

Magic Mix is een betoverende mix met grote stukken snoep: een feest voor jong en oud!

Voor de kleinere kids is er Kids Klein: speels snoep, goed voor dagelijks pret.

Aardbeien zijn de favoriet van ieder kind. Smul van de heerlijk zoete smaak van echte aardbeien! Uitdelen is altijd een succes, maar natuurlijk ook heerlijk om zelf lekker van te snoepen.

Sleutel Mix is een spannende mix van twee-kleuren winegumsleutels en zwarte dropsleutels. Probeer ze allemaal!

Fun smileys laten je gegarandeerd lachen. Ontdek alle kleuren en alle gezichten :-) Pret gegarandeerd!

Party Animals! Wat een beestenboel met deze zachte dieren! Combineer ze met elkaar, zo maak je zelf de meest gekke dieren!

Volume Verpakkingen: Een serie speciaal voor de grotere gezinnen. Lekkere snoepjes uit ons basis assortiment, geschikt voor alle leden van het gezin. Deze snoepjes zijn ideaal voor in de snoeppot en vinden hun aftrek voornamelijk bij de tieners en de échte snoepliefhebber.

Wist je dat de winegum het snoepje is waar Red Band bekend mee is geworden en nog steeds tot de meest populaire snoepjes uit het Red Band assortiment behoort. De beste gums in allerlei kleuren en smaken.

Super Gomballen zin er voor de échte snoepliefhebber. Heerlijke zachte gomballen in extra groot formaat in verschillende kleuren en smaken.

Menthol Groentjes zijn heerlijke verfrissende groentjes met een sterke mintgeur en -smaak. Geschikt als oppepper tussendoor of voor gemakkelijker ademen tijdens je verkoudheid.

Tum Tum: De mix die iedere consument kent. Heerlijk zachte en harde snoepjes, allemaal lekker zoet. Veel variatie met ook nog eens mini-chocolaatjes.

Hoestmelange: Een mix met de allerlekkerste snoepjes die ook nog eens de keel verzachten.

Snoepmix Crazy. Een mix met de gekste snoepjes: ga uit je dak met deze vrolijke smileys en grappige schoentjes. En wat te denken van die dubbelgekke dropfruit duo’s en colaflesjes! Om crazy van te worden! Volop pret voor iedereen.

Silo's zijn grote snoeppotten voor op tafel of in de snoepkast. Gemakkelijk te presenteren. Zeer geschikt voor in school- en sportkantines en feestelijke situaties. Geschikt voor jong en oud.

Smullers is gemakkelijke uitdeelpret: smul van al die lekkere sleutels en breng een lach op het gezicht met een leuke smiley. Of speel een sportief spel met de heerlijke dropsportsartikelen! Voor elk wat wils. Handig voor feestjes, speciale gelegenheden of dagje uit!

Smikkels is gemakkelijke uitdeelpret: smikkel van de lekker lachende smileys en dubbelgekke dropfruit duo's of neem een lekker flesje cola voor de dorst! Voor elk wat wils. Handig voor feestjes, speciale gelegenheden of dagje uit!

Opzak Verpakkingen. Een klein, compact zakje dat prima in jaszak of tas past. Ideaal voor onderweg op de fiets, in de auto, op het kantoor of op school. Een heerlijke versnapering voor jong en oud.

Wist je dat de winegum het snoepje is waar Red Band bekend mee is geworden en nog steeds tot de meest populaire snoepjes uit het Red Band assortiment behoort. De beste gums in allerlei kleuren en smaken.

DropFruit Duo's is een van de meest populaire snoepjes van Nederland. Met recht een topper. Een heerlijke combinatie van snoep en drop voor de echte snoepliefhebber.

Kleintje cola zijn kleine colaflesjes met een heerlijke cola smaak, enkel zonder de bubbeltjes. Lekkere snoepjes die heerlijk weg eten.

Frisse Flesjes is voor de echte zuurliefhebber! Lekkere snoepjes om je ogen bij dicht te knijpen...

Euca Menthol: Heerlijke verfrissende snoepjes met een sterke mintgeur en -smaak. Geschikt als oppepper tussendoor of voor gemakkelijker ademen tijdens je verkoudheid.

Heerlijk zachtzoete paddenstoelen voor jong en oud. Maar pas op, als je er eenmaal aan begint.

Duo Winegums hebben een gezicht met twee kanten. Heel bijzonder! Net op het moment dat je denkt van een zuur snoepje te gaan genieten wordt 'ie zomaar zoet! Maar andersom gebeurt ook, dus zet je schrap! Probeer daar maar eens vanaf te blijven! Verras je tong met deze spannende snoepjes!

Froeties Fruit. Dit heerlijke snoepje is hard van buiten en verrassend zacht van binnen. In een mix van fruitsmaken. Ideaal om mee te nemen onderweg of als versnapering in de kleine pauzes van de dag.

Froeties Cola. Dit heerlijke snoepje is hard van buiten en verrassend zacht van binnen. In de bekende colasmaak. Ideaal om mee te nemen onderweg of als versnapering in de kleine pauzes van de dag.

Rollen zijn snoepjes speciaal voor onderweg. Passen altijd in je jas of zak. Ideaal voor onderweg en gemakkelijk uitdeelbaar.

Stophoest single pack is een echte golden oldie™! Het keelverzorgende snoepje dat heerlijk wegsmelt in de mond.

Stophoest 4-pack is is een echte golden oldie! Het keelverzorgende snoepje dat heerlijk wegsmelt in de mond.

Puntzakken! Heerlijke snoepjes in een originele en vrolijke verpakking. Zeer praktisch voor gebruik onderweg in de auto, lekker voor jezelf en voor je medereizigers. Zo heb je jouw favoriete snoepjes altijd binnen bereik.

DropFruit Duo's zijn een van de meest populaire snoepjes van Nederland. Met recht een topper. Een heerlijke combinatie van snoep en drop voor de echte snoepliefhebber.

Wist je dat de winegum het snoepje is waar Red Band bekend mee is geworden en nog steeds tot de meest populaire snoepjes uit het Red Band assortiment behoort. De beste gums in allerlei kleuren en smaken.

Snoepmix Original is een originele mix van allerlei soorten snoep, van winegums tot zachtzoete dropjes tot vrolijke paddenstoelschuimpjes. Altijd voor ieder wat wils in de snoeppot!

Super Gomballen zijn er voor de échte snoepliefhebber. Heerlijke zachte gomballen in extra groot formaat in verschillende kleuren en smaken.

Menthol Groentjes zijn heerlijke verfrissende groentjes met een sterke mintgeur en -smaak. Geschikt als oppepper tussendoor of voor gemakkelijker ademen tijdens je verkoudheid.

Pecto zijn heerlijke frisse authentieke zuigsnoepjes, extra lekker bij keelpijn en een droge hoest. Maar mag ook als je gewoon even wil snoepen.

Zwart Witjes: Kleine zwarte- en witte mintnopjes met een harde buitenkant en een verrassend zachte binnenkant. Geheel gevuld met de lekkerste salmiak.

Engelse Drop: Authentieke snoepjes in een melange van zoete kokos, fruitsmaken en drop. Geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Met ieder zijn eigen favoriet!

Tum Tum is de mix die iedere consument kent. Heerlijk zachte en harde snoepjes, allemaal lekker zoet Veel variatie met ook nog eens mini-chocolaatjes.

Hoestmelange. Een mix met de allerlekkerste snoepjes die ook nog eens de keel verzachten.

Cola & Fruit Festijn is een bijzondere mix van winegums met twee heerlijke smaken in de combinatie cola en fruit in een en colawinegums met een schuimlaagje.

Duo Winegums Mix Match is een waar feest! Maar liefst drie soorten Duo Winegums zijn in deze zak verzameld en ze hebben allemaal een gezicht met twee kanten. In een snoepje vind je twee fruitsmaken, in de ander zoet en zuur bij elkaar en de volgende is een drop en fruitige combinatie! Probeer ze dus allemaal en laat je verrassen door de maximale variatie!